Followers

Tuesday, May 3, 2011

Morning

Morning dear...

oppsss...rasa belum terlambat lagi nak ucapkan SELAMAT HARI PEKERJA kat uol's kan...
sorry ler...i tak sempat u....
almost seminggu gark kan blog nie tak berupdate..
tuan rumah blog berada di luar kawasan ler dear...
and...busy sikit..ha ha ha..tak habis2 ngan alasan busy dia kan..

tp memang busy pun
26th masuk office pun pagi jer...petang plak ada tournament bowling sampai ler ke malam
pastu from 27th until 1st may, aku berada di Terengganu..
buat apa? later i citer yerk

apa2 pun...selamat bekerja untuk hari nie yerk
hari nie ada lawatan dari UTM untuk aktivit 5s.....

5 comments:

rasp said...

hehehehe tu alasan standard kita semua kan bila tak update blog...
tapi mmg iye pun...
don't worry, saya memahami :)

mysha said...

kaK, terCabut taK taGn hayun boLa bowling?? sha klo lePas men jeR tGn raSa lenGUh2 huhuhu

norhidana said...

ptt lah sunyi blog rupenyer tuan blog bz yek... bestnyer bermain bowling tuh... lama tak pegan bola bowling

ieda said...

amboi2 .. main bowling yeee .. dah lama nie x main bowling .. entah2 dah lupe mcm mana nak hayun huhuhuh

Cik Wanie Ghani said...

gud morning akak,
tetiba kan....

:)