Followers

Friday, June 24, 2011

MAHARAJA LAWAK FINAL malam nie kan...sure ramai yang tak sabar2 nak tunggu kan......rasa cam nak tunggu pukul 10 tu ...lama sangat masa bergerak.......kalau leh pusingkan jam tu ke angka 10, then buka2 tv MAHARAJA LAWAK start...kan bagus....

So, agak2 korang sapa yang bakal bergelar juara MAHARAJA LAWAK and pulang ngan hadiah wang tunai RM300K..banyak tu...

Milik trio bujan senang nie ker?

 or 
milik  bujang hensem nie...


tp for sure, group nie pun akan memberikan saingan sengit gark kan


and Bang Bil......mana tahu dia buat kezutan di malam akhir nie......



apa-apapun......aku tetap VOTE for



2 comments:

MrS. F!zA said...

i like jozan!!! adehh mcm mna mau tgk final rumah tkde astro warna..hahaha.. mcm nk p tgk kt rumah org je..haha

Dee said...

me like sepah and jozan too..