Followers

Thursday, July 21, 2011

Penyebaran Virus melalui FB plak

Macam-macam cara sekarang yerk nak sebarkan VIRUS...terbaru thru FB chatt or INBOX.


Contoh yerk....

bukan apa...pelik gark coz' dpt mesej camnie dari adik sepupu aku....cam pelik plak.......tu yang tak berjawab tu....
Tadi ronda2 bloglist aku...sekali terjumpa artikel pasal Penyebaran Virus di Chat Box FB.

So, hampir2 jer nak jadi mangsa...nasib ler aku tak jawab......

Nak tahu camner..?
if korang ada terima mesej kat Inbox or ChatBox FB tanya soalan2 macam kat bawah nie :

Hi, How are you?
Wanna Laugh?
It is you on the video? want to see?

Sila ler abaikan yerk....bila korang jawab jer pertanyaan2 tu...then dia bagi LINK....pastu korang pun CLICK kat LINK tu...makanya....SADAKAALLAHULAZIM...sila bersedia RM utk hantar computer korang utk di format yerk....


3 comments:

Lelord said...

hohohooohohh tengkiu2

Lenny said...

i pon dapat nie... seb baik tak click... thanks!

padin said...

ouh perkongsian yang baik.. thanx