Followers

Thursday, August 25, 2011

Duit Raya & Sampul Raya

Korang dah tukar ker duit raya?

Kat office aku nie....sejak seminggu raya lagi dah booking ngan bank untuk tukar......act dpt last week masa aku MC seminggu tu......

tukar note seringgit jer pun...isi nak masuk sampul tak tahu ler lagi...he he he he.......


duit dah tukar...sampul plak cukup ke idak?

Hari tu beli susu Batrice....Dumex ada bagi 6 pcs setiap bungkus...so, beli 5 bungkus ada ler 30 keping dah sampul duit raya dari dumex tu....yang bawan nie plak dari M.A Medical....bagi kat boss...boss suruh bagi kat bebudak office...dpt ler sorang sebungkus....buat tambah mana2 yang kurang tu kan....


Time-time raya nie.......duit2 kecik camnie mmg perlu....dan...sampul2 duit raya nie pun perlu gark...kalau tak.....tak bermakna giteww...takkan nak kasi angpow kat anak2 sedara kosong gitew semata kan.....masuk ang pow baru ler suspen sikit tengok reaksi bebudak tu nak tengok isi sampul tu...

and jangan lupa
sampul2 raya tu jangan di buang...
simpan...time2 ada kenduri kawen ke apa nanti...leh guna balik....
ye tak...!


9 comments:

lieyalatif said...

ade utk mia mija dayyan tak ekeekekek....cam biase zana, jemput dtg umah okey.....

selamat hari raye maaf zahir dan batin...semoga lebaran kali ni membawa seribu keberkatan buat kite sume...insyaallah...

hati2 pulang ke kg...

Maya Mayana said...

terima kasih atas kata2 semangat,hati2 di jln raya

shidah said...

batrice dtg umah tau bru auntie shida bg duit raya...hihihihi

Neeza.Areef said...

kdg dpt smpul raya mcm tamak nk lebih..tp kdg x pkai pn cf taun dpn..

slmt hari raya zana maaf zahir dan batin

akiratoriza said...

aku pun dah tukar wit kecik2 utk bebudak n anak2 sedara aku.. tapi xbyk mcm ko lah.. angpow mmg kene ada br lah feel dpt wit raya kan. angpow aku dpt free dr bank tiap taun cam tu.

wanie said...

tahun ni tukar duit raya kat bank tak dapat sampul..huhuhu...wanie pun beli dumex..ade jugak la sampul dumex..

Selamat hari raya zana...maaf zahir batin

atty's said...

kty baru je smlm tukar duit..

selamat hari raya & maaf zahir batin .

KSWSK said...

wa pernah sampul hari raya dah abes..guna CNY punya..

DDFABULOUS.COM said...

duit raya utk DD jgn lupa yer...hehehe