Followers

Wednesday, August 24, 2011

Tudung Fareeda dah sampai...he he he

Sebelum nie....tengok jer lah pic orang dok melaram ngan tudung Fareeda esp si Ibu Ratu - Ayu tu...
cantik2 kan kaler tudung Fareeda nie.....colourful but nampak soft jer...
design pun lain dari yang lain..

Last2 tergoda gark aku....
tu pun gara2 banyak sangat kat wall FB tu tunjuk stock terbaru Fareeda nie...adeh!.
So..isnin tu order ler sehelai dari Yan's Collection.
and
today tudungnya dah sampai....
yeeehaaa....bergaya ler aku di pagi raya nanti ngan tudung Fareeda.

isinya


nie ler design yang aku beli...V-Sofiya 2 layer........kaler merah biru...


material Fareeda nie mmg sangat best ler.....
chiffon nyer soft jer...
boleh ler next2 time beli yang jenis selendang lilit tu plak..he he he
habis ler..bila dah terjebak nie......


10 comments:

MrS. F!zA said...

cantikkkkkk!!

@e_da said...

syok raya pakai tudung cantik kan.. apa link kedai tu ek?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ekekekek....tergoda kan warna2 tudung FAREEDA..
Ayu dah terjebak lama...nak raya ni jer dah rembat 5 helai FAREEDA...haishhh....hubby dah mula ngomel2 tu...haha..

tak pe..utk dia jugakkan...cantik di mata dia...

selamat bergaya nanti..

wanie said...

cantik

Citarasa Rinduan said...

tak sabar tunggu kamu yang pakai.. hehhee

Azueriena Norash said...

tuu dier lawoo tudung raya dier....

syariza09 said...

meriah la raya thn ni

fazilzura said...

wah lawo nye tudung mu

Ruziawati Yusof said...

slalu tgk dlam magazine.. nampak cantik tu zana.. baju raya warna merah ke biru nanti? kak t belum beli baju raya tau.. sedih.. sedih..

shidah said...

welcome to the club kak....hehehehe..selamat bergaya dengan FAREEDA......Nyata Jelita di aidilfitri nanti :)