Followers

Tuesday, November 1, 2011

Menternak L.E.M.A.K

Dalam sebulan nie jer......aku kira2...
mau ada 5-6x kali aku buat macaroni baka rnie....
dah jadi feveret laling hubby aku pun.


paling baru aku buat cuti deepavali lepas
gi main air kat gunung berlumut ngan mak, makcik n sepupu aku
buat sebekas tray size besar
habis licin...


senang jer pun buat macaroni bakar nie
laling hubby aku paling suka kalau letak cheese tu bebanyak....

9 comments:

LYAfrina said...

sedapnyer nampak... xpe..sesekali ternak lemak...

zana.. blh share resepi x??

Neeza.Areef said...

klu western food gini my fav...klu dh start mkn dlm sbln tu mau nk mkn jek..mmg btl2 menternak membiak lemak la jwbnya

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

aku pun suka, masalahya org2 dlm rumah aku x gemar. cik annur setia ngan makaroni rebus dia .gaul2 ngan mayonis + powder cheese je

Atie said...

Nak resepi bleh???....heheh.... :)

norhidana said...

gambar tu dh siap bakar ke lum?alamak msti melekat cheese2 tu...alahai sedapnyer...

apa kata ko mengkongsi resepinyer...

MrS. F!zA said...

yg butir2 tu nasi ke?hihihi..

ada jgk kawan buat..mmg sedap sgt..

KSWSK said...

bab nak ternak mmg senang kan zana..bab nak buang..umang ai...

sW33tdARLiNG said...

alamakkk cam best jerkk... actually aku ni tak berapa suka cheese tp sebab macaroni, jadi macam best

wanie said...

sedapnye macaroni bakar...husband wanie dan irfan pun mmg suka sgt baked pasta ni..letak cheese byk2...