Followers

Tuesday, January 10, 2012

Citer BB dan Ayam

uish...merempan juga jiwa bila BB buat hal semalam
called servis center...dia suruh pergi center utk tukar sim card bb
adeh...kena pergi Batu Pahat gamaknya..
tp alih2 tadi...hati terbuka nak try test ehh...
magic tu...leh plak..
ewah! saja tau nak bagi suspen kat tuan dia

Maka dapat ler aku update kat blog nie...
fuh! jiwa kacau betul sehari tak buka blog...



Sabtu pergi Econ Save
beli barang2 basah
murah gilerrrr ayam...sekilo rm3.90....sekor baru rm6.16
selalu tu tak jejak RM15 jgn citerrr lerrrrr.......

aku beli sekor jer pun....tp yang lelain tu aku tengok
kemain lagi memborong ayam
dekat 10 ekor pun daaaa.........mau tak....harga murah giler camtu....
aku nie sekor pun leh tahan seminggu tau!

11 comments:

ratna said...

Agaknya tu baby chicken kottt...tu yg murah...

wanie said...

murahnye ayam..beli ayam sekor2 ni buat ayam bakar pun sedap..hehehe

mummysyafie said...

nor selalu beli yang dah siap potong kat CS..kalau beli sekor mmg berbulan la kot. jarang masak..hihihi..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

ayam lg murah pada ikan kan? mak aku pun rajin beli ayam..

lieyalatif said...

eh murah le zana....kat umah aku wajib beli ayam....sebab mia suke ayam heheeheheh.....tp aku suke beli part2 jek kat carefour....kalo beli sekor, bahagian yg dada yg byk isi2 tu sure tak laku...hiris2 buat rencah sayur atau mee pun tak laku,,,nyampah aku!

daku dah berpatah arang berkerat rotan ngan bb aku....sejak pakai iphone ni, bb mmg tak usikdah...so kau dah terminate heheehehe....tinggalsebijik jek lagi bb yg bakal ketahui nasibnye nak terminate atau tak eheheheheeh

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

memang puas hati beli ayam tu..murah betulkan..mungkin masa raya cina naik kot..hehheeh

:: Jannah x cakap pon dia penat..okeh jer..cuma tidur awal lah..kul 10.30 mlm dah tidor..memang masa terhad2 jer...heheheh

Neeza.Areef said...

murah tulll...klu rajin msk ayam sekor cpt abis..kalu mls seminggu x abis..hehehe

Syasmeen said...

murah nya harga ayam tuh...biar betul kat sini mahal giler

MAYA said...

murah tu harga dia.. kami jarang beli sekor2..beli part2 je.. anak tak suka mkn ayam tp mkn kulit ayam je..hadoi..

sW33tdARLiNG said...

adeii orang2 ganas mcm aku ni mmg tak sesuai pakai BB.. kang meroyan pakai tak sempat sebulan dah kaput

Ruziawati Yusof said...

salam zana.. hi..

tq doakan kak t dan baby ye zana? sayang zana..

nanti pm ke kak t bb pin zana ye? boleh kita bbm.. tqvm my dear..

kerja baik2.. take care.. kiss for batrice..