Followers

Monday, January 2, 2012

New Entry di Tahun Baru

Assalamualaikum..........

So...macam mana korang celebrate New Year?
sure happening kan....
bagi yang muda remaja tu...sure tunggu detik 12 malam then sambut reramai kat dataran kerrr....kat KLCC ker.....

we'll duduk rumah diam2 saja...
11.30 dah panjat katil......ngantuk...en laling hubby plak keluar jumpa kawan2 dia
tetiba pukul 12.25 am dpt mesej wishes happy new year dari hubby ...siap tuli I LOVE YOU lagi...
confuse makcik...apa ke halnya ler en laling hubby nak ber I LOVE YOU pepagi buta...he he he
almaklum....en hubby tu bukan jenis romantika di amor....

pukul 12.30 am plak
anak jiran depan rumah tetiba menjerit HAPPY NEW YEAR....adeh! sawan ke apa!
terkejut mak tau.....mata nak lena balik tetiba ada orang menjerit...

So...apa azam korang?
rasanya for me....just renew azam tahun lepas jer lah....
tiap2 tahun pun azamnya tetap sama.....sampainya idak gark....

So akhir kata

JOM KITA LAKSANAKAN AZAM YG TERTUNGGAK
Peace Yoooooo

4 comments:

Neeza.Areef said...

renew azam tu ai like..selit2 la kot2 ada azam baru..hehe..

ieda said...

aloor dikk tu ucapan romantik ape .. hubby akak x pernah cakap I LOVE U rela hati , selalu tuu bila akak tanye je dia jawab huhuh

selamat tahun baru dik ;)

norhidana said...

heheheh comel ko ngn polka dot biru+pink tu...

heheheh sesekali laling hubby ko nk lomantik ngn ko apasalhnyer kan,kire kite kasi renew jelah ek azam yg tertunggak tu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

baju ko cantek! sukeeeeeeeeeee