Followers

Thursday, January 19, 2012

Preparation.......

Tik tok tik tok
besday anak dara kesayangan tu just tinggal beberapa hari jer lagi...
this year......dia dah pandai requested nak buat potong2 kek and bagi goodes beg kat kengkawan school dia....siap requested kek Angry Bird lagi...tp untuk sekolah dia...maybe aku order kan cup cakes jerr
senang...tak yah nak susah payah potong2 kek tu...bagi sorang seketul cukup.....

So, sementara cuti hari Selasa hari tu coz' kengkonon jaga budak tak sihat
sampai ke bandar gark aku usung dia cari isi perut untuk goodies beg dia nanti



berjengket2 dua beranak mengusung barang dari kereta ke dalam rumah
adeh ! berat ok

So, malam lepas makan sambil tunggu en laling hubby balik kerja
kita packing apa yg patut yerk
i buat simple2 jer pun......


coz' itu sumer utk majlis dia
maka kita bagi dia bekerjasama packing barang2 yang nak di isi dlm goodies beg tu
kasi semangat sikit
sibuk tanya bila kena bawak ke school...
sabar sayang sabar...
nanti harinya mama angkut ler gi school awak

7 comments:

KSWSK said...

jelas tergambar keterujaannya tu..

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam,

Wahhh...seronoknya batrice....siap ada kaler ke dik?...happy lah nanti kengkawan batrice...

Kita dulu tak adanya nak rasa semua ni, tapi ye lah...zaman pun tak sama...ni rezeki mereka kan, yg penting anak anak happy kan...

norhidana said...

seronoknyer... tntu lah dia yg paling seronok kan nk packing2 tu... tak sbr nk bg kt kwn2 dia...

kite dulu2 masa tadika mana ada gini, skrg nih ko pun msti xcited kan nk beli itu ini heheeh

lieyalatif said...

bende wajib aku ni tiap2 tahun....tapi tahun ni syok le sikit sebb tinggal mija jek hahahaha...eh tak, dayyan pun same laa kene buat hahaahahahaah....

ape2 pun selamat hari lahir in advance batrice.....semoga menjadi anak kebanggaan mama n papa okey..

wanie said...

mesti meriah nanti celebrate kat sekolah..batrice dah tak sabar2 tu nak potong cake ngan kawan2..

irfan pun awal2 dah request tahun ni nak potong cake kat sekolah..nak bagi party pack kat kawan2..hehehe

Neeza.Areef said...

last yr nya bday pn za bwk goodies pg school..bg kwn2 dier..excited tul lg2 isi sndiri goodies tu kan..x sabo nk smbt bday ngn kwn2

zh-ena said...

mmg ceria jea wajahnya