Followers

Wednesday, January 18, 2012

WW : She Back

Alhamdulillah
my lil DIVA nie dah sembuh


Isnin lepas Batrice kena Asthma Attacked.
2x kali muntah kat school...Teacher hantar balik rumah Nenek then SIL called maklum
berdessup aku balik hantar dia ambil gas kat hospital
tu yang sunyi sepi jer blog and FB dua hari nie
melayan lil DIVA nie kat rumah

8 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

al-hamdulillah batrice cayang ni dah ok.... syg pipi gebu dia oiiiii

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

al-hamdulillah batrice cayang ni dah ok.... syg pipi gebu dia oiiiii

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

al-hamdulillah batrice cayang ni dah ok.... syg pipi gebu dia oiiiii

ummi anum said...

Alhamdulullah..dah ok..
Batrice memang ada asma ek?
samalah cam Aunty Anum ni..

lieyalatif said...

gitu le ade anak asma kan zana...sure kene serang...mija pun dah lame tak kene nie...risau gak aku bile die start batuk2....

hope lil diva sentiase sihat okey sayang!

rasp said...

mmg sungguh diva lah sis....

syukur dah sihat....mmg risau kan bila anak2 kita tak sihat....

MAYA said...

diva nyerrrrrrrrrrrrrrrr :)

semoga mendapat kesihatan yang berpanjangan ye batrice..

norhidana said...

alhamdulillah dh sihat dh ko...
msti risau kan, aduhai... sian batrice tuh