Followers

Thursday, February 23, 2012

Home Sweet Home : Pokok Hijau as Deco


Rumah aku yang tak seberapa
tapi
jadi lah yer tak.....ada gark tempat berlindung...

ingat lagi entry aku dok memborong pokok-pokok sampai penuh dlm kereta
dah ala-ala taman bergerak dah time tu....tak nampak orang dlm kereta
nampak daun merimbun jerrrr....kalau tak ingat pergi check giiiiii!
tujuannya adalah.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

utk deco-deco di rumah

En. laling hubby aku nie bab bunga-bunga plastik memang dia tak suka
menjadi kepantangan dia kalau letak bunga-bunga plastik nie kat rumah
tp as perempuan...harus ler aku nak gark ada bunga atas meja kan..
takkan nak letak bunga hidup memanjang...pengsan arr budget kan..
sesekali orang datang rumah or ada function ke apa..boleh gark ler keluarkan budget beli bunga segar letak dalam pasu pampang atas meja..hari2 biasa...nak bunga segar gark, kopak arrr poket.

Meh cekedout perubahan bila letak pokok-pokok hijau as perhiasan dalam rumah.




nampak kosong jerrrr kan.......both adalah gambar kat hall......susun atur jer yang dah tukar coz' nak kasi luas and clear gitewwwwww

and
hasilnya bila kita letak pokok2 hijau di sudut2 yang sesuai

Taraaaaa




nampak ler berseri sikit
ye tak!

 

8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

niceeeeee!

ummi anum said...

cantik..berubah suasana..

InaAchik said...

cantik!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

creative!

tp beb.. pokok tu takpe ke takde sinar mentari?
ke ia bergantung ngan air semata??

Salmi Khairil said...

berseri lah pulak tengok..nak beli gak pokok letak kt dalam rumah

wanie said...

cantik la..nampak lagi berseri bila ade pokok tu

Neeza.Areef said...

pndai2..npk cantik kna dgn style

ZSqueenbee said...

akak,sukenyee leh deco²..nk tnye bpe bajet kalo kta nk wat tiang patisyen tu ye??