Followers

Tuesday, May 15, 2012

Patutnya.....dah sampai MEDAN

Patutnyaa......
harii bermula cuti-cuti kami ke Medan

tapi apakan daya
tak menjadi...huwaaaaaaaaaaa!
see.....bulan mei last year tau beli tiket...tu pun minta tolong Ibu Damia a.k.a Nana belikan coz' time tu punya lah payah nak lepas masuk ke Web AA....Nana plak senang jer dpt booking......
RM 126 untuk 5 orang pergi dan balik...murah kannn

Tp tulah.....takde rezeki nak ke sana...hati pun berbolak balik nak pergi memandangkan dari 5 jadi 3 jer..coz' Ashraf and kak Murni tak jadi join...bila bertiga jer...mula ler rasa cam tak best.......last2 buat keputusan tak yah pergi....


demi memujuk hati yang lara coz' tak jadi pergi MEDAN , maka insya allah....next week akan diganti dengan tempat yang lagi happening....harap2 kak Murni dapat ler cuti on 25th nie...

5 comments:

lieyalatif said...

alahai...sygnye koooo..gi jek ber3...honeymoon gituuuu...batrice pun dah besar n paham erti jalan2....

takpe2, ade rezeki lain tu beb....don wory!

psss...jom pi hongkong ngan aku....he he he

Nana said...

sayangnye...nasib baik murah kan
ko tau x ada 3 org aky book g medan last year
seme xjadi pegi hehehe
first deah
second kwn aku
third kau..
Xpela nxt time ada lg tp free seat skang xmurah mcm aky blikan utk kau ni dah

Neeza.Areef said...

hope percutian lain yg ganti akan lebih meriah dr yg ni..maybe ada yg tersirat..xpe..enjoyyy

Syasmeen said...

alahai syg nya zana....murah giler tu gi balik utk 5 org RM126, ler nape x p nya wpun ber 3...syg nya hihi

ellynadyra said...

alahai sayang! seb bek la murah.....itu lah masalahnya kan, rezeki tak de, semoga ada rezeki di masa akan dtg ye!