Followers

Tuesday, November 27, 2012

New Author

fuh.....
gabra jap bila nak up new entry tapi quota pic dah penuh kat author lama
mak plak lupa step nak add new author.. akhirnya... now bersiaran guna author baru
ewah...setahun sekali kena add author gamaknya...berderet2 ler author kat blog i nie kan

so...let continue citer2 kat blog lagi
yeehaaaaa....

6 comments:

Maiza Azrina said...

thanks a lot... sama la ngan blog kita.. pun dah penuh.. tak blh up gambo.. tapi bila terbaca kat fb pasal ni... try2 godek2 sendiri.. akirnya.. alhamdulilah.. blh dah..

norhidana miswan said...

skrg ni mmg musim quote penuh kot, aku minggu lps kene, tak lama tuh kwn2 lain pun kene gk...

Lynn Hamzah said...

eh memang kena macam tu ke zana? akak x pernah plak jadi macam tu...

Anonymous said...

[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel bags[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]http://www.giubbotti-moncleroutlet.com[/url]
[url=http://www.chanel-newzealand.com]chanel[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]http://www.supra-shoesnz.net[/url]

Emy Omar said...

Takpe la zana,yang penting dapat bersiaran lagi kan hihihi

lieyalatif said...

oit aku simpan lagi tutorial ko yg dulu tu..senang nak buat rujukan bile blog penoh...ko tgk laa blog aku penoh ngan gambar2...hihihihi