Followers

Thursday, December 27, 2012

....tik tok tik tok!

Morning....
eh! nak masuk lunch hour dah yerk..

Minggu terakhir utk tahun 2012...hu hu hu...cepat tul masa berlalu kan....
pejam celik pejam celik....dah habis setahun....umur pun bertambah...makin tua...

A.Z.A.M?
banyak sangat azam yang tak tercapai...tiap2 tahun tinggal renew jer..
so...this year.....tak nak berazam apa2...just follow the flow jer.....
nikmati hari2 mendatang tanpa perasaan stress ...
nak rileks2...santai2....
bila stress dan terlalu berharap ...hati akan jadi sangat sakit bila yang dikejar tak tercapai...
so...biarkan semua berjalan mengikut flow nya sendiri

Insya Allah...apa yang telah dijanjikan buat kita....lambat atau cepat....akan tetap jadi milik kita...
mungkin ada hikmah atas setiap yang terjadi..ALLAH itu lebih mengetahui.....
apa yang DIA atur untuk kita...itu yang terbaik buat kita....

4 comments:

Daddy Ziyyad said...

Hihihi..saya pun renew/copy paste azamn tahun lepas!

norhidana miswan said...

azam thn dpn aku copy thn ni punye, selagi tak kurus slagi tuh aku bwk azam tu ke thn dpn yek hehehe...

hepy new year dear

Lynn Hamzah said...

sekejap jer masa berlalu kan zana...dah nak masuk 2013...moga azam zana tercapai la yer...

Lily@MamaZaraZareef said...

zana..gmbar terbaru eh ni..makin cantiklah kulit muka zana..apa rahsia sila share ya..tuan tanah dah menaglami masalah muka kronik skang nih..wuwuwuwu