Followers

Thursday, July 18, 2013

Proposed BlogBuster Campaigns

sama boleh citer pasal proposed blogbuster campaigns nie..?
Den tak faham....ada kena buat video bagai.....
nie pun menjana pendapatan dlm nufnang kerr?

5 comments:

lieyalatif said...

Mmg sgt2 menjana zana....aku penah buat due iklan video nih....satu video dpt dlm rm300....bygkan aku buat due...merase laaa income nuffnang aku 4 angka kali ni....

Zana Nordin said...

ooo....gitewww erkk lieya....
aku tak perasan selama nie.....

ayu zarina said...

ayu pun baru perasan tadi zana...ayu rasa dia suruh buat video tentang iklan client tu, pastu upload, then lepas ni baru iklan tu muncul kat blog kita. sekali org tgk atau click macam dapat RM0.50 rasanya..hah tu kawan zana dah pernah try buat cer tanya dia..nanti jangan lupa kongsi bersama cam mana nak buat ya...hihi

Cik Nurul Pinky said...

haah kak.. tapi blogbuster ni tak semua akan dapat. akak kena buat video then follow dia punya arahannya. Alhamdulillah nurul dah wat beberapa video sebelum ni dan income pun boleh tahan sebab perclick rm0.50.

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.473
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog