Followers

Monday, February 13, 2012

Celebrate kat School plak

ewah... tak cukup sekali celebrate besday dia..
berkali2....lagi2 bila dah pandai requested nie kan...

so, sabtu 2 minggu yang lepas (4hb February) maka dgn gigih mama dia memenuhi permintaan anak tersayang yang nakkan celebrate besday kat school ngan kawan2.
dengan gigih mama dia membungkus goodies bag......he he he..yg nie dia pun semangat menolong gark.


kebetulan Sabtu tu adalah kelas ganti.....tak ramai kengkawan Batrice yang datang..
tp jadi lerr...almost separuh gark ler...
buat simple2 jer pun...belikan kek sebijik then bagi goodies beg kat kawan2 dia


kawan2 perempuan dia....he hehe.....
anak dara aku paling besar ler size dia....pahadal dia baru umur 5 tahun..


Nie plak geng pakwe2 hensem
yang belakang dok terselit nampak kepala ngan rambut cacak tu...adalah shukri
BF dia....almaklum lerrr
duduk sebelah menyebelah kat school...tp makwe lagi besar dari pakwe.
keh keh ekhe


nie ler antara yang hadir hari tu......bersama2 ngan cikgu Leha and Mak Nah...


punyalah lama nak susun atur bebudak nie untuk ambil gambar
sampaikan lilin pun dah habis terbakar...
maka tiup jer lah saki baki lilin yang ada tu...


tak caya.....hah! nie ler si Shukri
awal2 sekolah lagi Batrice dah usha si Shukri nie...sebaya tp shukri comel sikit lerrr...
jangan tak caya...di mata Batrice..Shukri paling hensem ...


simple celebration kat school dia
just bua ada2 untuk memenuhi permintaan si puteri..

8 comments:

norhidana said...

wah2... msti lega dia dh dpt bt sambutan kt school... walaupun simple tp nmpaknyer meriah utk budak2 tu...

heheheh ensem la pakwe batrice tuh... muke ala2 model pe

ZSqueenbee said...

wahhhh seronoknyeeee....happy birthday cayang... camni la nnti baby kalo dh pndai request..kih kih

lieyalatif said...

simple2 pun tetap grand gak ni zana heheeheheh.....utk anak kesayangankan....lagipun sonok tgk die hepi ngna kawan2....aku ni tgl mija ngan dayyan jek laa boleh buat kat sekul....esok2 si mija dah darjah satu dah tade dah laaa he he he...

wey maybe aku nak buat bash dayyan 7 april ni...sila kosongkan date yeak....n plan2 le turun ke kl time tu...leh gather2 ramai....

Mamamya said...

hehehee...lawak plak baca citer pasal shukri tu sbb fiqa pun ada BF masa kat sekolah lama nama dia mukhriz...anak tauke petronas yg kat depan taman saujana tuh...x agak2 pilih BF kan..nak anak org kayo..heheheheeee....

sederhana tp meriah n yg paling penting echa gembira.. :)

Neeza.Areef said...

selebret kt skolah kan best ramai kwn..pndai ye batrice request..

sama la anak aku pn skolah ganti gak ari sabtu

wahh..batrice ada pakwe kecik..heheh..pndai kan diorg anak aku pn la sebut2 nama budak laki2 kt skolah tp ada yg salu dia sebut2 byk kali tu mmg dia minat ler tu..pun size kecik gak..mmg budak2 laki2 kecik2 ketot dan beso amik ko..heheheh

akiratoriza said...

erm layan anak tak slh kn, sp lg nak layan dia lau x kte as parent dorang.. janji anak hepi, kte tgk pn puashati...

Lelord said...

wah kemain lg kan dah ada bf yek...sonok dia dpt celebrate dgn kawan2

MAYA said...

wah2..kecik-kecik lagi dh ada boifren ek.. tomei jerrr