Followers

Tuesday, April 10, 2012

Mirror Mirror

Sabtu dah berdua-duaan
Maka Ahad kita bertiga-tigaan plak yerkkk
dan
daku telah berjaya memujuk en laling hubby masuk panggung tengok cerita Mirror Mirror
hooreeeyyy....lompat bintang sket....

Kalau nak diikut2kan ler.....lama gark ler tak tengok wayang...dekat setahun ada
mengalahlah orang yang beranak kecik errrkk.......yang tu ada ler alasan kukuh
tp kami....alasan apa...he he he...alasan coz' since semenjak dua menjak en laling hubby busy bebenarrrr ngan projek dia....nak buat camner.....cari rezeki yerk takk

Padahal time tu....dah nak jalan ke tempat parking....kebetulan plak parking kat atas......keluar kena lalu kat area MBO tu....ahak....racun punya racun...berpakat ngan Batrice....maka...cari garkk hati en abang sayang tu..ikut dia nak beli CD jer lebih...keh keh kehe...jom arrr papa...lama tak tengok wayang! wink....

Ambil couple set......masing2 kuar ngan pakai lengan pendek...Batrice pun aku tak bawa sweater...lantak.....mmg plan keluar bukan utk tengok wayang...just nak beli barang jer sikit....lastly terjebak...nasib en hubby ada beli kemeja..maka kemeja baru tu ler jadi baju tambahan Batrice dalam panggung....oppsss beli couple seat...Batrice duduk tengah2...so panas ler sikit ...ye tak...


Orang tak ramai....aku paksa Batrice posing ngan poster Mirror Mirror tu
memula malu


tapi lepas tu dia yang over...ngan tiang besi pun sibuk nak berposing


hik hik hik....
coz' orang tak ramai...maka aku duduk berdua ngan Batrice
en laling hubby duduk seat kosong kat sebelah...
he he he..untung tak untung le rkan...


Kesimpulannya :
Memang best citer Mirror Mirror tu..Snow White versi moden.
yang penting.....Snow White tu cute bangettttt ....geram aku ngan mata Snow White tu
Prince pun handsome.......keh keh keh..mak tiri Snow White pun best...Julia Robert.....uissh...camtu rupanay orang dulu-dulu pakai baju kembang2 yerk...rupa-rupanya ada rotan yang dibentuk dlm gown kembang diaorang tu...siap ada ala2 mcm kerusi lagi dlm skirt tu....tp bab nak merampingkan badan tu...adeh!....kalau mak mmg mak sanggup....dulu2 cara nak cantikkan kulit....pergh.....tak sanggup ooo....pakai taik burung.....botok bibir pakai sengat lebah........grrrrrrr....sanggup kerrrrrr

So..sapa2 yang tak tengok lagi citer Mirror Mirror tu...cepat2 ler pergi..tak rugi....best ok citernya......

pssttt : Esok cutikan.......duduk rumah saja nie nampaknya...

 

7 comments:

Neeza.Areef said...

aku pn dah teracun gak nk tgk cte ni..hehe..

akiratoriza said...

alahai rindu lak nak tgk wayang... dh lame plan nk ajak adam tgk wayang tp takpenah menjadi..

Maya Mayana said...

tk pernah ajak budak2 ni tgok wayang..ntah reti duk diam ke tidak kalau pergi...


aku esok keje...boring betul...

norhidana said...

mesti syok kan... lama tak lyn wayang nih... asik tgk kt astro first je...uh

wanie said...

teringin nak tgk citer mirror mirror ni..tapi sayyidah ni susah kalau bawak tgk wayang..bukan nye reti dok diam2 tgk wayang cam abg dia...mula la nak turun kerusi la, intai org belakang la, nak keluar la, nak turun naik tangga la...ish..

sW33tdARLiNG said...

mmg selalunya pun tak beli tiket tuk bebudak sbb mengharapkan orang takde kat sebelah so boleh letak bebudak tu... kalau tak, pasrah ler beriba... hehehehe

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D