Followers

Thursday, April 26, 2012

Si comel-comel kesayangan saya

permata-permata hati Zana
seronok bila dapat kumpul ngan semua adik beradik
alhamdulillah....adik yg duduk kat Banting pun sekarang dah senang balik if ada kenduri kendara tak kira rumah mak or rumah makcik pakcik yang lain......

Anak-anak sedara yang 2 orang nie makin membesar...makin banyak akal nya....
both dah dapat kaki since 2 bulan lepas lagi.......maka, mmg riuh rendah ler tengok gelagat budak comel dua orang nie kesana kesini

Ayyunie

Aiman

Alhamdulillah.......murah rezeki Pak Ngah...insya allah bulan 8 nanti bakal dapat anak sedara baru
Aiman dah jadi Abang Long.


Kak Jijah gark ler yang sorang2 lagi......ha ha ha..jangan tak tahu...Aiman panggil Batrice kak Jijah ok....comel errrkkkk



Dia paling besar...maka dia ler tukang layan adik-adik main...tp kadang2 ngelat
coz' bila balik rumah mak tok.....dari pagi sampai ke petang hilang kat rumah sebelah...main ngan Alya....tak hengat dunia.....tak hengat susu tak hengat makan......mama dia gark kena jerit...dah serupa dulu2 masa mak tok jerit kan aku suruh balik bila main tak sudah-sudah...keh keh keh keh.


Abang Long nak pergi mana tu? siap pakai kasut.........btw...sampai2 jer dari Mersing.....mak aku dah siap2 nak gerak ke Kip Mart Kota nak beli barang2 untuk kenduri esoknya.......maka layan jap bebudak nie main...terus berdessup ke Kota plak...en Laling Hubby tinggal coz' dia nak layan mata dia..





Lepas balik...siap masak mandi sumer.....terus bentang tikar kat bawah......hidang lauk2 yang ada
seronok makan reramai.....budak-budak kecik nie pun nyibuk sama.......Cik maman ler yang paling kelakar....siap pusing habis semua.......siap nak duduk dalam mangkuk ketam lagi...keh keh kehe...


Nuni gark steady.....ahaks!

4 comments:

norhidana said...

aduhla comeinyer... pastu main buih gitu lak... seronoknyer budak2 tu...
heheheh aduhla jd kak jijah yek batrice..

Nad @ MamaZakwan said...

adik zana ada dok banting ek?
area mane ye?

lieyalatif said...

meriah ko.....riuh rendah suare budak2...tapi si batrice la jadik chif jek ekekeekekek....

tol tu zana, dah ramai2 gini paling syok mase mkn...hah ko dok bersila ramai2....lauk simple pun jadi sedap ....tak sedar bertambah mkn.....

eh dlm pic tu mak ko kan zana...eh dah kurrrrruuuuuuussss sgt....betul kan tu mak ko.....sakit ke zana...harap tak la kan.....

CuTeMiUt78 said...

budak2.. bila dah ramai2 berkumpul.. meriah la kan